Total de visualitzacions de pàgina:

24 de novembre 2009

VISITA GASTRONOMICA I TRADICIONAL DE PERIODISTES RUSOS





Dimarts, 17 de Novembre van visitar el Restaurant l’Estany un grup de periodistes de Moscou, els participants eren la Larisa Mastaler, de la Revista Gastronum, el Borys Burda, Maxim Simakov, Alfir Idelbaev i Alexey Markovskiy, presentador, realitzador i camara, respectivament, de TV Programa “Khochú Znaty”, els acompanyava la Kristina Ionitskaya de Turisme de Catalunya, oficina de Moscou.
Van fer una estada a les Terres de l’Ebre, i volien veure en viu l’elaboració de plats d’arrossos, es per això que la Elisabet Bo, propietària i cuinera del restaurant es va oferir a mostrar-li com es feia l’arròs d’ànec i l’anguila en suc. Van fer una filmació per al seu programa i després van degustar tots junts el que havien cuinat, així com la paella marinera i arròs seixat i altres productes típics de la cuina deltaica com l’anguila fumada, gambetas, ortigues de mar, anguila suc, xapadillo de anguila, borraines amb mel, menjar blanc, crema catalana, etc.
El grup va descobrir la navegació tradicional amb les barques de perxar per la Llacuna de la Cuixota, gaudint del paisatge i la fauna autòctona, i dels cavalls, burros, mules, ovelles, cignes, i ànecs que hi ha al nostre recinte.
Finalment creiem que aquest grup de periodistes va poder conèixer una mica millor el delta i els seus habitants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada