Total de visualitzacions de pàgina:

16 de desembre 2009

L'ESCRIPTOR JESÚS AVILA FA UNA VISITA GASTRONÓMICA I CULTURAL AL DELTA






El passat dia 10 de desembre vam tenir a les Terres de l’Ebre la sort de comptar amb la presencia del escriptor Jesús Avila Granados, autor del llibre Templaris a les Terres de l’Ebre, que va presentar al saló Polvorí del Parador de la Suda de Tortosa, fent de mestre de cerimònies el nostre artista i amic Joan Panisello, amb un gran èxit d’assistència de públic de les nostres terres a la presentació.
El nostre client i amic Joan va invitar al seu amic Jesús al dia següent a visitar el Delta de l’Ebre i aprofitar així per visitar el restaurant de la Casa de Fusta. Com que el escriptor no només escriu sobre els templaris sinó que es un amant dels temes culinaris i turístics, ell personalment es un gran gastrònom i admirador de la natura i fauna del nostre territori i de les tradicions, això el va portar a gaudir d’una degustació de entrants del delta així com un arròs seixat i un arròs d’ànec regats amb vi del país, acabant amb les postres de la casa.

Després de xerrar una estona les dos parelles acompanyades de Lluis Garcia propietari de Lo Mas de la Cuixota van fer un recorregut per les instal·lacions navegant amb barquetes de perxa pels canals de la cuixota, fent un repàs de totes les activitats tradicionals del cultiu de la arròs i pesca tradicional.
Des de aquestes ratlles agraïm al Joan i al Jesús la seva presencia a casa nostra i sobretot les ratlles que ens va deixar al llibre de honor del restaurant i les seves paraules d’ànim i recolzament a la filosofia de treball de la nostra empresa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada